логотип CatBent
Компанія «КетБент» пропонує найбільш поширений спосіб упаковки та перевезення бентонітових гранул — пакування в м’які одноразові контейнери, які називають Біг-Бегами. Транспортування продукції може здійснюватись залізною дорогою, автошляхами та морським транспортом, або ж комбінованим варіантом. На час військового стану можливість перевезення продукції через порти українських міст обмежена.

Рекомендації щодо перевезень

При замовленні бентонітової глини об’ємом до 1 тони, ми рекомендуємо скористатись послугами компаній перевізників: Нова Пошта, Автолюкс та інші. Але слід врахувати, що останнім часом вартість послуг цих компаній сильно збільшилась, тому краще організувати доставку за допомогою приватних перевізників. Таким чином ви зможете зекономити час та кошти.
При транспортуванні замовлень об’ємом від 1 до 10 тон, слід скористатись послугами перевізників, але для зменшення затрат можна розглянувати варіант з довантаженням автомобілю, який вже прямує або буде прямувати по необхідному маршруту.
В цьому випадку можна домовлятись про логістику товару вантажними автомобілями. Зазвичай в звичайну фуру можна помістити близько 22 тон бентонітової глини, або ж біля 22 штук БігБегів.
Замовлення від 60 тон вважається крупним, тому в залежності від місця прибування товару потрібно прорахувати вартість доставки. Зазвичай вантажі такого об’єму перевозяться залізничними вагонами. До наших виробничих приміщень підведені залізничні, колії, що дозволяє організувати доставку через залізну дорогу.